SCADA Indusoft web

Valget af SCADA løsning afhænger meget af den enkelte kundes krav og behov.
Det vigtigste ved opgaver er, at systemet lever op til de krav slutbrugeren har til brugerflader (HMI), datalogning og øvrige forhold, der kan være på den aktuelle opgave.

InduSoft Web Studio er et stærkt, integreret samling af automatisering værktøjer, der omfatter alle funktioner der kræves for at udvikle moderne Human Machine Interface (HMI), og kontrolsystemer og Data Acquisition System (SCADA) applikationer, der kører native på Windows NT, 2000, XP , CE og CE. NET eller i et Internet-og Intranet miljø. InduSoft Web Studio er den ideelle E-Automation løsning i branchen.Første kontrolsystemer og MMI-software til Windows CE!

CEView er verdens første komplette kontrolsystemer, procesovervågning og operatør interface software til rådighed for Microsoft Windows CE ® operativsystem platform.

CEView opererer i flash, håndholdt, lomme, mobil og embedded pc'er, herunder industrielle PDA'er, hvilket gør den ideel til slutbruger eller OEM-applikationer.

 

e-control har gode erfaringer med brug af dette INDUsoft Web software for overvågning og dataopsamling mod Beckhoff, Siemens PLC controller.

Følgende opgaver er udført med Indusoft web.

Pumpestyring af fjernvarme fordelincentraler her i alle kontrolfunktioner styring, dataopsamling osv,

Robot styring , step motore dataopsamling i databaser, rapporter osv.

Ventilationsstyring for renrum, alt styring og dataopsamling.

Hvis de ønsker en samtale om løsning af små eller store opgaver / problemer er de altid velkommen til at kontakte os.

 

 

 

 

   
e-control   Tlf:   +45 28 57 42 63
Vasekær 2  
 
DK-2730 Herlev   e-mail:   info@e-control.dk